16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCAO predă constructorului ultimul tronson din strada Caracal

CAO predă constructorului ultimul tronson din strada Caracal

După ce a anunțat că încheierea reabilitării străzii Caracal va întârzia peste termenul stabilit cu o lună, firma Dancor Romconstruct se poate apuca, în câteva zile, și de asfaltarea ultimului tronson dintre cele trei ale arterei. Lucrările fuseseră blocate de intervenția Companiei de Apă Oltenia (CAO), care a reabilitat, în zona Bănie, conducta de distribuție a apei potabile, o arteră de apă și branșamentele utilizatorilor.
Conform unui răspuns remis GdS din partea CAO, „realizarea acestor operațiuni încheie lucrările propuse conform proiectului pe strada Caracal, astfel amplasamentul putând fi predat integral antreprenorului pentru lucrările de modernizare a sistemului rutier/pietonal“. Lucrările executate în zonă de către CAO au fost cuprinse în masterplanul de apă și canalizare.
În ceea ce privește reabilitarea străzii Caracal, aceasta avea, prin contract, un termen de finalizare de cinci luni, 7 august fiind data inițială pentru încheierea lucrărilor. Ulterior, aceasta a fost prelungită cu 30 de zile din cauza intervențiilor la sistemul de apă potabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS