22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Persoane, animale şi bunuri, salvate de pompierii

Mehedinţi: Persoane, animale şi bunuri, salvate de pompierii

Pompierii au salvat, miercuri, persoane, animale şi bunuri, ca urmare a producerii mai multor situaţii de urgenţă.
În timp ce cinci echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare şi Pichetului de Pompieri Strehaia au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru evacuarea apei din beciuri, curţi, case şi fântâni, în mai multe localităţi din judeţ, alte echipaje de pompieri au intervenit pentru salvarea a două animale, îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism, dar şi pentru acordarea primului-ajutor calificat şi transportarea la spital a unui număr de 8 persoane cu afecţiuni medicale. Una dintre cele 8 persoane transportate de SMURD la spital, a fost victima unui accident rutier produs, noaptea trecută, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare a intervenit, în localitatea Poiana Gruii, comuna Gruia, pentru salvarea unui animal căzut într-un puţ. Animalul (capra) a fost scos în viaţă de către pompieri din puţul cu adâncimea de cca. 15m şi diametrul de              40 cm.

Un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, a intervenit, în municipiul Dr.Tr.Severin, pe b-dul Dunărea, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism şi pe cablurile de electricitate şi comunicaţii.

Un echipaj de pompieri, din cadrul Pichetului Strehaia, a intervenit, cu o autospecială de primă intervenţie, în localitatea Târsa, comuna Stângăceaua, pentru salvarea unui animal căzut într-o râpă cu adâncimea de circa 7m. Pompierii au acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare şi au reuşit, după aproape două ore, să scoată animalul (calul) în viaţă. În sprijinul forţelor de intervenţie a fost solicitat şi un tractor al Primăriei Stângăceaua.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS