13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Peste 320 de locuri de muncă disponibile în străinătate prin AJOFM

Olt: Peste 320 de locuri de muncă disponibile în străinătate prin AJOFM

Persoanele din judeţul Olt care nu au un loc de muncă sau vor să-şi schimbe actualul job au acum o şansă prin oferta biroului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Aici sunt disponibile 325 locuri muncă pste hotare, cele mai multe fiind în Germania, transmite Adevarul.

Posturile care se află pe lista de locuri disponibile în străinătate sunt atât pentru persoane care au absolvit doar liceul, cât şi pentru cei cu facultate. Domeniile de activitate în care sunt libere posturile în această perioadă sunt: gastronomie, medicină, inginerie – orice ramură, stomatologie, aviaţie, birotică etc.

Cele mai numeroase slujbe vacante sunt în Germania, care se află în căutarea a 191 de persoane în mai toate sectoarele posibile, dar cele mai multe locuri de muncă sunt pentru asistenţi medicali şi poştaşi.
„În această perioadă avem în evidenţele Serviciului EURES un număr de 325 locuri de muncă disponibile pentru cetăţenii români în ţări, precum: Germania, Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Franţa şi Belgia. Posturile vacante sunt diverse şi, dacă în judeţ există persoane ce consideră că îndeplinesc condiţiile solicitate de către angajatori, atunci ei se pot adresa Serviciului Eures din cadrul AJOFM Olt din Slatina”, a afirmat Elena Ţane, şef compartimentul Eures al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS