5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCrucea Roşie a trimis ajutoare în judeţele Argeș, Gorj și Vâlcea

Crucea Roşie a trimis ajutoare în judeţele Argeș, Gorj și Vâlcea

Crucea Roșie Română lansează un apel umanitar de urgenţă pentru a veni în sprijinul celor afectați, prin donații online pe www.crucearosie.ro și sms la nr. 8829 (2 Eur/sms).
Crucea Roșie Română a trimis astăzi un transport care conține saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum și pachete igienice către persoanele afectate de inundatii din județele Argeș, Gorj și Vâlcea. Transportul va fi însoțit de voluntarii Crucii Roșii Române și va fi efectuat cu mijloace proprii. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Roșii Române.
Crucea Roșie Română își propune să asiste victimele inundațiilor până când va fi depășită perioada de criză. Pentru sprijinirea operațiunilor și derularea programelor de asistență a sinistraților pe termen mediu și lung, persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donații on-line pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau direct în contul deschis la BRD – Agenția Piața Romană:  RO90BRDE410SV73263084100
Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor și completarea necesarului de alimente, apă, pături și produse de igienă.
De astăzi, persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donații prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinele din rețelele: Carrefour, Real, Mega Image, Metro România și XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS