19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPonta: Vom aloca bani pentru lucrări în judeţele Gorj, Vâlcea şi Argeş, afectate de inundaţii

Ponta: Vom aloca bani pentru lucrări în judeţele Gorj, Vâlcea şi Argeş, afectate de inundaţii

Premierul Victor Ponta a declarat că în şedinţa de Guvern de astăzi vor fi alocate sumele necesare pentru lucrări rapide de intervenţie în judeţele Gorj, Vâlcea şi Argeş. Primul-ministru a spus că în prezent în Novaci se lucrează la dig şi la scoterea apelor din curţi şi că până joi după-amiază, când va fi şedinţa de Guvern, se va face o primă evaluare a necesităţilor financiare, urmând să se stabilească sumele ce vor fi alocate rapid celor trei judeţe pentru refacerea a „ceea ce este urgent”.
Ponta a precizat că reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române vor face o evaluare pentru lucrările de fond necesare astfel încât acolo unde au fost probleme cu digurile şi cu malurile să fie reparate în cursul acestui an.
„S-au luat toate măsurile şi putem spune că acum nu mai este nici o viaţă în pericol. S-a lucrat toată noaptea în zonele afectate şi salvamontiştii şi-au făcut din nou treaba pentru salvarea persoanelor rămase izolate la Rânca din cauza viiturilor”, a mai spus Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS