30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Minorul dispărut de acasă este de negăsit

Mehedinţi: Minorul dispărut de acasă este de negăsit

Neagoe Ştefan Alin, în vârstă de 11 ani, a dispărut de acasă de pe data de 19 iunie, iar în ciuda căutărilor zilnice, nici urmă de el. Părinţii şi rudele sunt disperaţi şi se gândesc la ce este mai rău. Băiatul a plecat de acasă la nişte rude în comuna Punghina, satul Recea, acolo unde obişnuia să mai meargă şi se pare că în urma unui conflict cu un verişor mai mare a decis să plece şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic concret de el.
Din verificările efectuate de poliâişti până în prezent a rezultat faptul că, șoferul unui autoturism de culoare verde, înmatriculat în județul Mehedinți, a recunoscut copilul dispărut, din fotografia amplasată într-o stație Peco de pe raza localității Pătulele şi a spus că l-a luat cu mașina de la ieșire din Pătulele și a coborât în localitatea Gruia.

La data dispariție minorul prezenta următoarele semnalmente:
Înălţime 1,35 m, ten deschis,constituție atletică, față ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit.
La data dispariției era îmbrăcat în tricou de culoare roșie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

Minorul a fost dat în urmărire la nivel naţional și în consemn la frontieră. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS