19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Tânărul bătut în Craioviţa Nouă este în afara oricărui pericol (VIDEO)

Craiova: Tânărul bătut în Craioviţa Nouă este în afara oricărui pericol (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=FR8zQCzdIm0

Alin Topor, de 23 de ani, din Craiova, a fost transportat aseară la Spitalul de Urgenţă, după ce a fost agresat de mai multe persoane în cartierul Craioviţa Nouă, în zona Segarcea.
Alin Topor se plimba cu prietena lui atunci când a fost atacat de un grup de mai mulţi tineri. Agresorii s-au năpustit asupra bărbatului chiar în faţa unei terase din oraş, iar camerele de supraveghere ale localului au surprins întreaga scenă.
Imaginile surprind un grup de tineri care aleargă pe stradă şi apoi se lovesc reciproc. Atunci când clienţii localului respectiv ies în stradă să vadă despre ce este vorba, agresorii se retrag rapid.
Mama victimei, Victoria Topor, spune că agresorii fiului său sunt fraţii unei fete cu care acesta avea nişte neînţelegeri şi care în această seară l-au întâlnit pe stradă şi l-au bătut şi înjunghiat.
În prezent Alin Topor este în satre stabilă şi în afara oricărui pericol.
Reprezentanţii IPJ Dolj au confirmat incidentul şi faptul că cearta dintre tineri a pornit din cauza unei fete şi au precizat că în altercaţia dintre tineri nu au fost folosite arme albe. „Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi că în jurul străzilor Constantin Brâncoveanu cu George Enescu a avut loc o altercaţie. În urma altercaţiei, un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital pentru investigaţii medicale. Se pare că altercaţia ar fi pornit de la un conflict între două fete, iar în alteracaţie a fost implicat amicul uneia şi doi fraţi ai celeilalte, iar tânărul de 22 de ani ar fi fost împins şi ar fi căzut înt-un gard viu prevăzut cu o plasă metalică, de unde ar fi provenit leziunile. Poliţiştii fac cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc acest evenimet şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi dacă tânărul va depune plângere, se va face încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile legale în consecinţă”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS