21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Şoferi cercetaţi după ce au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Olt: Şoferi cercetaţi după ce au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Slatina care efectuau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier pe D.N. 65, pe raza comunei Găneasa, au oprit azi-noapte pentru control un autoturism condus de un slătinean de 25 ani. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
    
Tot azi noapte, după câteva zeci de minute, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au oprit pentru control, pe raza comunei Găneasa, un autoturism condus de un alt slătinean, de 32 ani, care emana miros de alcool. Şi acest şofer a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
    
În cele două cazuri au fost întocmite acte premergătoare de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS