8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Dolj: La volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Iulian Ciucă, de 31 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj, în timp ce conducea, azi noapte, în jurul orei 1.00, un autoturism Opel Calibra, pe D.J. 553 în comuna Desa, având permisul reţinut, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Florin Tobă, de 20 de ani, din localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.
Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui Florin Tobă, iar pentru celălalt conducător auto a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expira.
Lui Iulian Ciucă i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat.

Poliţiştii doljeni l-au depistat aseară pe Marius Truică , de 34 de ani, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule în comuna Vela.
Întrucât conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolie i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, iar la unitatea medicală a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie şi refuz recoltare probe biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS