13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHunedoara: Doi morţi şi şase răniţi pe DN7

Hunedoara: Doi morţi şi şase răniţi pe DN7

Două persoane au murit, în această dimineaţă, iar alte şase au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 7, între localităţile Deva şi Arad, pe raza comunei Leşnic (kilometrul 409). Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în accident au fost implicate două autoturisme, iar circulaţia în zonă a fost întreruptă aproape două ore. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, a declarat că un autoturism care circula regulamentar și în care se aflau trei persoane a fost lovit de o maşină care intrase în depăşire. În urma coliziunii, şoferul autoturismului lovit, un bărbat, de 52 de ani, din Lugoj, dar și pasagera din dreapta faţă, o femeie de 50 de ani, tot din Lugoj, au murit. De asemenea, în accident au fost rănite alte şase persoane, cinci din autoturismul care a depăşit şi una din autoturismul care circula regulamentar, acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului. Acesta le-a declarat poliţiştilor că mergea, alături de alte patru persoane, spre graniţa de vest a ţării pentru a ajunge în Italia, la muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS