15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţa de doi ani şi şase luni, dispărută din Balş, găsită înecată în râul Olt

Fetiţa de doi ani şi şase luni, dispărută din Balş, găsită înecată în râul Olt

Ştefania Teodora, fetiţa de doar doi ani şi şase luni, dispărută de la domiciliul său din oraşul Balş în după-amiaza zilei de miercuri, a fost găsită ieri seară, în jurul orei 19.30, înecată în râul Olt, în zona Barajului Drăgăneşti Olt, informează gazetaoltului.ro. Trupul neînsufleţit a fost scos la suprafaţă de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Cu o zi înainte, în jurul orei 15.00, şi sora sa, Maria Denisa Barbu, de cinci ani, dispărută în aceeaşi zi, a fost găsită înecată în râul Olteţ, în dreptul satului Blaj, al comunei Voineasa. Trupul neînsufleţit al copilei era aproape de malul apei, prins între crengi, şi a fost scos la suprafaţă de salvatorii ISU Olt.

Pe parcursul celor patru zile de căutări, în sprijinul pompierilor, care au acţionat cu bărci pneumatice, dotate fiecare cu cange şi ancoră, au venit poliţiştii şi jandarmii, cele două copile fiind căutate atât în apă, cât şi pe uscat, având în vedere că locuinţa în care stăteau, împreună cu părinţii lor, era situată pe strada Popa Şapcă din Balş, foarte aproape de malul râului Olteţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS