21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi morţi după ce un autoturism a fost lovit de un tren în judeţul Olt

Doi morţi după ce un autoturism a fost lovit de un tren în judeţul Olt

\n

Două persoane şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de locomotiva unui tren personal, la o trecere de cale ferată din judeţul Olt, în urma accidentului traficul feroviar fiind blocat, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Din păcate, în momentul sosirii echipelor de intervenție, șoferul autoturismului, Ilie C., de 63 de ani, din Turnu Măgurele și pasagera de pe scaunul din dreapta-față, Elena C., de 54 de ani, din aceeași localitate, se aflau încarcerați, politraumatizați în urma accidentului, fără semne vitale. Cele două victime au fost extrase de pompieri din autoturismul avariat în proporție de aproximativ 80 %.
Accidentul s-a produs, în jurul orei 5.50, pe DN 64 Drăgăşani – Caracal, la o trecere de cale ferată fără bariere, în localitatea Enoşeşti, un autoturism a fost izbit de locomotiva trenului de persoane care circula pe relaţia Craiova – Bucureşti.
Traficul feroviar pe relaţia Craiova – Slatina a fost blocat timp de aproape două ore. Cazul a fost preluat de organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS