13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNumăr mare de turişti în ziua scrutinului

Număr mare de turişti în ziua scrutinului

\n

Mai mulţi reprezentanţi ai secţiilor de votare din Mehedinţi, în special din mediul rural, au solicitat Biroului Electoral Judeţean să le fie aduse mai multe liste suplimentare pentru alegerile de ieri, întrucât cele primite au fost epuizate. Potrivit informaţiilor furnizate de Victor Roman, membru al Biroului Electoral Judeţean Mehedinţi, noi liste suplimentare au cerut secţiile nr. 1, nr. 26 şi nr. 64 din Drobeta Turnu Severin şi secţiile nr. 124 – Jidoştiţa, nr. 213 – Malăvăţ. În urma solicitărilor preşedinţilor secţiilor de votare respective, Biroul Electoral Judeţean a distribuit noi liste suplimentare, pe bază de proces-verbal. Odată cu distribuirea materialelor necesare pentru alegerile europarlamentare, fiecare secţie a primit câte zece liste suplimentare pe care pot vota alegătorii cu domiciliul în altă localitate decât cea în care se află secţia respectivă.
Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, ieri, până la ora 16.00, au fost făcute două sesizări de turism electoral în localităţile Orşova şi Devesel, cei care au apelat 112 anunţând că mai multe maşini înmatriculate în alte state decât România transportă persoane către secţiile de votare.
Reprezentanţii IPJ Mehedinţi au declarat că, în urma verificărilor derulate de poliţişti, nici o astfel de sesizare nu s-a confirmat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS