20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAu votat între două trenuri

Au votat între două trenuri

În Craiova s-a votat şi la gară, mai precis la cele două secţii de votare amenajate în incinta Gării Craiova, atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru călătorii aflaţi în trecere. Persoanele care nu au domiciliul în oraşul Craiova şi s-au aflat în tranzit şi-au putut exprima dreptul de a vota, fiind trecute pe liste suplimentare.
„Până la ora 14.00, au votat în secţia noastră, 95 de persoane. Acestea au altă localitate de domiciliu decât municipiul Craiova, dar călătoresc cu trenul şi sunt în trecere. Au considerat că este cel mai uşor ca la coborârea dintr-un tren să se oprească la cea mai apropiată secţie de votare. Acestea au fost trecute pe listele suplimentare“, a precizat preşedinta Secţiei de votare nr. 141 Craiova, Irina Ghigiu.
La a doua secţie, amenajată tot în zona gării din Graiova, numărul celor care au votat a fost mult mai mic. Aici s-au prezentat peste 20 de persoane, până la orele după-amiezii, după cum a specificat preşedintele Secţiei de votare nr. 140 din Craiova, Justin Preda. În Craiova, din cele 173 de secţii de votare, două au fost amenajate la gara Craiova, în incinta sediului Regionalei CFR.
Maria Cernătescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS