12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal Seminar "Garantii pentru TINEri!", la Craiova

Seminar „Garantii pentru TINEri!”, la Craiova

Craiova va găzdui miercuri,  21 mai 2014, începând cu ora 10.00, un seminar informativ adresat reprezentanților autorităților publice locale, reprezentanților angajatorilor locali, organizațiilor societății civile, cât și tinerilor în căutarea unui loc de muncă.

 În cadrul proiectului, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice împreună cu partenerii din consorțiu vor dezvolta un ansamblu de măsuri active dedicate tinerilor.

Acest pachet de măsuri va include activități de informare, consiliere profesională individuală și de grup, mediere, furnizare de programe de formare profesională, consultanță, asistență și formare profesională pentru începerea unei activități independente sau pentru inițierea de afaceri, stagii pilot de ucenicie, organizare de târguri județene de locuri de muncă în vederea integrării pe piața muncii a acestor categorii de tineri.

Acţiunea face parte din cadrul poriectului  „Garantii pentru TINEri!”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS