17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Poliţiştii au reţinut şase persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din autoturisme

Craiova: Poliţiştii au reţinut şase persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din autoturisme

Şase persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din autoturisme, unele dintre ele făcând parte din aceeaşi familie, au fost reţinute de poliţiştii craioveni. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie au descins în două locaţii, la locuinţele unor craioveni bănuiţi de comiterea unor furturi din autoturisme. Oamenii legii au acţionat în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de magistraţii Judecătoriei Craiova

Poliţiştii craioveni au condus la sediul unităţii pentru audieri opt persoane, cu vârste cuprinse între 13 şi 54 de ani, iar urma investigaţiilor s-a stabilit că minorul C.M, de 13 ani, din municipiu este autorul a două furturi din auto, prin care s-a creat un prejudiciu de aproximativ 7400 lei.

De asemenea, poliţiştii craioveni au stabilit faptul că, în perioada 25.03.2014-15.05.2014, Mariana Călinescu, de 53 de ani, Petre Călinescu, 54 de ani, Ilie Nuţa, 34 de ani, C.R., 15 ani, C.F., de 16 ani şi Verginia Călinescu, 20 de ani l-au determinat pe minorul care nu răspunde penal, C.M., să comită 14 infracţiuni de furt calificat din autoturisme, dar şi infracţiuni de furt calificat. Totodată, în sarcina lui B.Ş, de 14 ani, s-a reţinut faptul că, în data de 15.04.2014, a sustras bunuri din autoturismul părţii vătămate Liliana P..

În baza probatoriului administrat de poliţişti B.Ş., Mariana Călinescu, Petre Călinescu, Ilie Nuţa, C.F şi Verginia Călinescu au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi arest, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS