13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAgroland, o afacere de succes clădită pe ideea vieţii la ţară

Agroland, o afacere de succes clădită pe ideea vieţii la ţară

\n

Suntem în fiecare zi „victimele“ unei epoci tot mai îndepărtate de natură. Ne hrănim prost, cu produse pline de conservanţi şi aditivi. Un stil de viaţă sănătos este tot mai greu de menţinut în zilele noastre, când profitul este mai important decât orice. Există, însă, şi întreprinzători care ne oferă alternative la E-urile din industria alimentară. Agroland, cea mai mare reţea de magazine agricole din România, este una dintre afacerile care încearcă să combine succesul cu beneficiile pentru clienţi şi să militeze pentru conservarea modului de viaţă „de la ţară“.

Compania s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi în numai trei ani a devenit cel mai mare distribuitor de furaje şi pui de o zi din vestul ţării. În prezent, Agroland asigură o gamă de produse mult mai largă, oferind şi hrană pentru animale de companie, produse pentru grădină sau seminţe. Principalul obiectiv  al Agroland este încurajarea cât mai multor familii să îşi producă în gospodărie hrana necesară. În acest fel, nu va mai trebui să ne gândim la fiecare masă câte ingrediente nocive există în carnea, laptele, ouăle, legumele sau fructele pe care le consumăm.
„Avem hibrizi de păsări adaptaţi perfect creşterii în sistem gospodăresc şi furaje naturale VivaBio, fără adaosuri de făină de carne sau de oase, fără hormoni şi fără medicamente şi antibiotice în exces“, spun reprezentanţii Agroland. Rezultatul va fi, astfel, o carne de foarte bună calitate, cu un gust autentic şi cu un conţinut ridicat de proteine, potasiu şi fosfor, dar foarte scăzut în apă şi grăsimi. Calitatea produselor se reflectă şi în dezvoltarea continuă a companiei, dar la aceasta se adaugă şi o strategie foarte bună de utilizare a mijloacelor de comunicare moderne pentru a păstra legătura cu clientul şi pentru a-i oferi sprijin constant.

Cu un pas înaintea nevoilor clienţilor

Pe lângă cele peste 200 de magazine Agroland din ţară, firma oferă şi posibilitatea achiziţionării produselor online, direct de pe site. Mai mult, combinând spiritul de conservare a modului de viaţă sănătos, de la ţară, cu beneficiile oferite de era modernă, cei de la Agroland au creat chiar şi un forum pe site-ul www.agroland.ro, unde reprezentanţii companiei ţin legătura cu clienţii şi le oferă acestora posibilitatea de a schimba impresii şi experienţă. La acest forum se adaugă şi un blog, unde Agroland oferă informaţii utile despre cultivarea şi îngrijirea plantelor sau despre creşterea animalelor. Conştienţi de faptul că internetul a devenit foarte popular chiar şi în mediul rural, reprezentanţii companiei exploatează în mod inspirat platformele sociale pentru a completa gama de produse oferite cu informaţii practice şi câştigă, astfel, încredere şi prestigiu. Cei care se abonează la newsletter-ul Agroland, de exemplu, primesc gratuit ebook-ul „Instrucţiuni privind creşterea puilor de o zi“.
Agroland este singura companie din România acceptată cu statut de membru în ERPA, Asociaţia Producătorilor de Păsări Rurale din Europa, începând din februarie 2013. „Este o recunoaştere a eforturilor noastre constante din domeniul creşterii păsărilor în gospodării şi ferme mici“.
În Dolj, Agroland a deschis magazine în Craiova, Băileşti, Filiaşi, Segarcea, Dăbuleni, Bârca, Valea Stanciului, Amărăştii de Jos, Melineşti, Pleniţa, Poiana Mare şi Bratovoieşti. Datele de contact ale acestora pot fi găsite la adresa www.agroland.ro/dolj/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS