19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Arestaţi pentru furturi de la Doljchim

Craiova: Arestaţi pentru furturi de la Doljchim

Trei agenţi ai unei firme de pază şi cinci bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la furt calificat, abuz în serviciu şi furt calificat, după ce poliţiştii craioveni au stabilit că au furat cupru din incinta fostului combinat Doljchim.

Ion Cojocaru, unul din agenţii de pază, a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, în timp ce doi colegi de-ai săi, Mihai Ionuţ Baraliu şi Gabriel Irimia, sunt cercetaţi în libertate pentru că nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu şi au ajutat mai mulţi craioveni să fure cupru din incinta Doljchim, unde asigurau paza.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe 24 aprilie au fost făcute 13 percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, în urma cărora au fost descoperite profile metalice rectangulare sustrase de la Doljchim de craiovenii Florin Ştefan, de 27 de ani, Florin Mirea, de 23 de ani, Ştefăniţă Iancu, de 28 de ani, Florică Bădăruţă, de 27 de ani, şi Daniel Popescu, de 35 de ani. Şi aceştia din urmă au fost arestaţi preventiv, prejudiciul adus Doljchim fiind estimat de poliţişti la peste 30.000 de lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS