19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn primar din Vâlcea şi un viceprimar din Mehedinţi, declaraţi incompatibil de ANI

Un primar din Vâlcea şi un viceprimar din Mehedinţi, declaraţi incompatibil de ANI

Un primar din Vâlcea şi un viceprimar din Mehedinţi au fost declaraţi incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI), informează România liberă.

Astfel, primarul comunei vâlcene Vlădeşte, Sorin Ghiţă,  s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 09 septembrie 2009 – 24 aprilie 2012, întrucât, simultan cu funcția de Primar al Comunei al Vlădești, a deținut și funcția de administrator, membru în Consiliul de Administrație al Școlii gimnaziale “Grigore Mihăescu” Comuna Vlădești.

La rândul său, Constantin Negulescu, viceprimar al municipiului Orșova, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioda 01 august 2012 – 08 iulie 2013, întrucât, simultan cu funcția de viceprimar, a deținut și funcția de membru în Consiliul de Administrație al Școlii gimnaziale “Petru Dumitriu” Orșova (în perioada 01 august 2012 – 04 iulie 2013) și funcția de reprezentant al unității administrativ-teritoriale Orșova în Adunările Generale ale Asociaților societății comerciale de interes local Mehedinţi Gaz S.A. (în perioada 30 aprilie – 08 iulie 2013).

Alături de cei doi, au mai fost declaraţi incompatibili doi primari din judeţele Teleorman şi Buzău şi doi consilieri locali din judeţele Maramureş şi Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS