28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPeste 50 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri într-o singură zi

Peste 50 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri într-o singură zi

Poliţiştii Biroului Rutier au organizat ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice şi de viteză, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 51 sancţiuni contravenţionale ce depăşesc 7.000 lei, dintre care 14 au fost aplicate pentru defectiuni tehnice, iar alte 18 nerespectarea regimului legal de viteză. Deasemenea, au fost reţinute şi 9 certificate de înmatriculare.
Spre exemplu, Aurel R., de 21 de ani, din comuna Ghercesti, judeţul Dolj a condus un autoturism, pe strada Banul Stepan din Craiova, având montate anvelope de alte dimensiuni decat cele prevazute în certificatul de înmatriculare. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii l-au depistat pe Daniel B., de 25 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din municipiu, cu viteza de 89 km/h. Şi acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS