6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Peste 250 de kilograme de tutun ridicate în urma percheziţiilor la persoane bănuite de afaceri ilegale cu ţigări

Olt: Peste 250 de kilograme de tutun ridicate în urma percheziţiilor la persoane bănuite de afaceri ilegale cu ţigări

Peste 250 de kilograme de tutun au fost ridicate de poliţiştii din Olt, în urma efectuării a 22 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi efectuat operaţiuni ilegale cu tutun şi produse din tutun. Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Caracal şi cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat astăzi 22 de percheziţii domiciliare în comuna Rotunda şi municipiul Caracal, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun şi produse din tutun. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 255 de kilograme de tutun foi şi şase aparate artizanale pentru tocat şi mărunţit tutun.

Poliţiştii au condus la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, pentru audieri, şase persoane. Acestea sunt bănuite că, în perioada iulie 2013 – aprilie 2014, ar fi comercializat în mod ilegal, prin intermediul internetului, tutun mărunţit, tratat. De asemenea, în ultima perioadă, la un oficiu poştal din municipiul Caracal, poliţiştii au indisponibilizat 110 colete, ce conţineau în total 214 kilograme de tutun mărunţit, tratat, pe care cei în cauză intenţionau să le comercializeze. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS