14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Dolj: Trei persoane rănite în urma unui accident rutier

UPDATE – Dolj: Trei persoane rănite în urma unui accident rutier

\n

UPDATE:  12:30 Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră, s-a stabilit că şoferul microbuzului, care se deplasa dinspre Bucureşti spre Craiova, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat.

Ulterior, şoferul a susţinut în faţa poliţiştilor că s-a răsturnat, după ce a încercat să evite o Dacie Papuc. În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă spusele acestuia sunt adevărate.

În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, dintre care una cu elicopterul SMURD. 


 

UPDATE: 12:07 Persoana încarcerată a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.


11.42

Nouă persoane au fost rănite, în urmă cu câteva minute, în urma unui accident rutier petrecut în comuna doljeană Pieleşti.

Din primele informaţii ale poliţiştilor de la Rutieră, se pare că este vorba de un accident produs între un microbuz şi o Dacie Papuc. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. La fața locului se află trei ambulanțe, două echipaje SMURD, dar și un echipaj de descarcerare, care lucrează pentru scoaterea unei victime încarcerată.

Vom reveni cu amanunte.


Editor: Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS