12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDaruri de Paști, pentru copiii Centrului social “Best Life”

Daruri de Paști, pentru copiii Centrului social “Best Life”

Copiii din cadrul Centrului social multifuncțional “Best Life” pentru copiii dezavantajați social al Arhiepiscopiei Craiovei au primit ieri mai multe daruri, cu prilejul sărbătorilor pascale.

Prima care a călcat pragul așezământului social al Arhiepiscopiei Craiovei a fost directorul unei firme de construcții din Craiova, Dana Liveșteanu, alături de fiica sa Diana, care au înmânat micuților plase cu dulciuri specifice acestor sărbători, printre care cozonaci și iepurași din ciocolată. “Ne bucurăm să fim astăzi alături de acești copii dragi și dorim ca Paștele să le aducă multă lumină în suflete, lor și familiilor”, a mărturisit Dana Liveșteanu.

În a doua parte a zilei, membrele Fundației “Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, au poposit în mijlocul beneficiarilor Centrului, pentru a le aduce, la rândul lor, daruri celor mici. Ziua de 16 aprilie a fost o zi specială pentru copiii Centrului social “Best Life”, pentru că, pe lângă aceste daruri, au mers, însoțiți de specialiștii așezământului, la Biserica Mântuleasa din Craiova, unde au primit Taina Sfintei Spovedanii și Taina Sfintei Împărtășanii, săvârșite de către preoții slujitori la acest sfânt locaș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS