20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOm de afaceri mort după ce s-a aruncat în faţa trenului

Om de afaceri mort după ce s-a aruncat în faţa trenului

Patronul unei societăţi comerciale din oraşul Balş, judeţul Olt, şi-a pus capăt zilelor luni seară în cartierul craiovean Lăpuş, aruncându-se în faţa unui tren de marfă care circula pe magistrala Craiova – București.
Medicii veniţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru victimă, care murise pe loc. Poliția Transporturi Craiova a stabilit că victima este Eugen Radu, de 46 de ani, domiciliat în orașul Balș, județul Olt.
Mecanicul locomotivei a explicat în faţa poliţiştilor de la Transporturi că l-a văzut pe bărbat cum s-a aruncat în faţa trenului. „În momentul incidentului, mecanicul rula cu 30-40 de kilometri la oră. Când s-a apropiat de acel pod, a observat o persoană care stătea ghemuită, iar, când trenul s-a apropiat şi mai mult, bărbatul a plonjat sub roţile locomotivei. Identitatea bărbatului a fost stabilită şi, din câte am aflat, este vorba de o persoană cu stare financiară bună, din Balş, care se ocupă de afaceri“, a precizat comisarul-şef Constantin Budici, şeful Secţiei Regionale de Transport Feroviar Craiova.
Potrivit gazetanoua.ro, Eugen Radu era patronul SC Remark COM SRL Balş, care are obiect de activitate vânzarea materialelor de construcţii. În urmă cu câţiva ani, societatea Remark, administrată de Eugen Radu, avea trei puncte de lucru în Balş, două la ieşirea spre Slatina şi unul în cartierul Corbeni, în spaţiul unei mori dezafectate. Pe lângă activitatea principală, vânzarea materialelor de construcţii, firma era şi centru de desfacere pentru societatea parteneră Instirig SA.
Odată cu închiderea fabricii Instirig, se pare că au început să apară şi o serie de probleme financiare pentru omul de afaceri, care a fost nevoit să împrumute bani, cel mai probabil motivul sinuciderii fiind datoriile. Gazetanoua.ro a mai consemnat că Eugen Radu a lăsat în urmă o soţie, o fată ce urma să se căsătorească, şi un fiu, elev la o şcoală din Balş.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS