17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: 12 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Mehedinţi: 12 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Mai multe persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui grav accident produs la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, pe DE 70, înspre Orşova. Un microbuz plin cu călători s-a lovit frontal cu o autoutilitară încărcată cu produse de panificaţie care circula din sens opus. 12 persoane printre care şi un copil de patru ani împreună cu mama lui au suferit multiple traumatisme, însă nimeni nu se află în pericol de a-şi pierde viaţa. 

Mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) s-au deplasat la faţa locului.

Din primele verificări s-a stabilit că şoferul autoutilitarei a intrat într-o depăşire periculoasă şi a ignorat carosabilul ud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor, pompierii au intervenit pentru scoaterea din cele trei autovehicule a cinci persoane rănite, două dintre ele fiind încarcerate. Ulterior, cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

Nistor a precizat că starea de sănătate a celorlalte şase persoane rănite este evaluată la faţa locului, urmând să se stabilească dacă necesită transportarea la spital. 

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe un singur sens de mers mai bine de două ore între Drobeta Turnu Severin şi Orşova.  


Editor: Delia Pătru

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS