15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnarmat cu un pistol şi un cuţit, s-a împuşcat din greşeală

Înarmat cu un pistol şi un cuţit, s-a împuşcat din greşeală

http://www.youtube.com/watch?v=yaO_DbRQDGs

Un bărbat, de 65 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, ieri după-amiază, după ce s-a împuşcat accidental, în zona inghinală, cu un pistol cu bile.

Pompierii şi poliţiştii craioveni au fost anunţaţi despre faptul că, într-o gospodărie de pe strada Iulius Cezar din Craiova, un bărbat s-a împuşcat din greşeală cu un pistol neletal, cu bile de cauciuc. Medicii de pe ambulanţa SMURD care a fost trimisă la adresa indicată i-au acordat primele îngrijiri bărbatului rănit, apoi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Ulterior, poliţiştii au stabilit că victima este Ilie Băjean, de 65 de ani, care era în vizită la o rudă ce locuieşte pe strada Iulius Cezar. Băjean avea la brâu pistolul cu bile de cauciuc şi un cuţit, iar, când s-a aplecat, arma s-a descărcat şi l-a rănit în zona inghinală, aproape de artera femurală.

Poliţia face anchetă

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că în acest caz a început o anchetă, ofiţerii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase urmând să stabilească dacă bărbatul deţine în mod legal pistolul cu bile de cauciuc.
De asemenea, oamenii legii încearcă să afle de ce Băjean s-a dus în vizită înarmat cu un cuţit şi un pistol. „Polițiștii au demarat cercetările, au ridicat arma și muniția și au întocmit dosar penal. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul“, a explicat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Poliţiştii craioveni au mai precizat că, aseară, bărbatul a fost dus în sala de operaţie pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS