16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Patru dintre carderii lui "Creţu" au ajuns în arest

Craiova: Patru dintre carderii lui „Creţu” au ajuns în arest

Patru dintre cei şase membri ai grupului infracţional coordonat de craioveanul Marius Voinea, zis „Creţu”, condamnaţi la închisoare cu executare, au ajuns aseară în arest, după ce au fost depistaţi şi încarceraţi de poliţiştii Secţiei 4 din Craiova.

Este vorba de Marius Ionele (fost Voinea), de 34 de ani, din Craiova, condamnat 5 ani închisoare pentru infracţiunea de infracţiuni informatice, Florin Staicu, de 28 de ani din Craiova, condamnat 4 ani închisoare pentru infracţiunea de comerţ electronic; Ninel Bârzăneanu, 33 ani din Craiova, condamnat 5 ani închisoare pentru infracţiunea de comerţ electronic şi Dorin Măceşanu, 34 de ani, din Bucureşti, condamnat 5 ani închisoare pentru infracţiunea de comerţ electronic.

Ionuţ Bârzăneanu, zis Lulă, este căutat pentru a fi încarcerat. Un alt membru al grupului infracţional, Harry Horvath, domiciliat în Bucureşti, urmează să fie încarcerat de oamenii legii din Capitală. Aceştia au fost condamnaţi luni de Curtea Supremă, printr-o sentinţă definitivă.


Editor: Ionuţ Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS