16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Femeie accidentată de un şofer care a părăsit locul faptei - UPDATE

Craiova: Femeie accidentată de un şofer care a părăsit locul faptei – UPDATE

\n

O femeie a fost accidentată în această seară de un taxi al cărui şofer a părăsit locul faptei. Accidentul s-a produs la intersecţia dintre strada Brazda lui Novac şi Bulevardul Dacia din Craiova. După primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că victima nu traversa strada pe marcajul pietonal. Femeia accidentată, identificată drept Aurora Zamfirache, de 70 de ani, din Craiova, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova în stare gravă.  

Şoferul Daciei, Daniel Graf, de 29 de ani, din Craiova, a părăsit locul faptei, iar în timp ce poliţiştii făceau cercetări s-a întors. Tânărul a explicat că a plecat pentru că în momentul accidentului în maşina pe care o conducea se afla o mătuşă a lui, care trebuia să ajungă de urgenţă la spital. Şoferul a fost condus de poliţiştii de la Rutieră la Spitalul din Craiova, unde i se vor recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, în acest caz se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS