17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHuber-ul de la ShapeUp Center Craiova - Aparatul minune pentru recuperare medicală

Huber-ul de la ShapeUp Center Craiova – Aparatul minune pentru recuperare medicală

Deşi multor sceptici li se poate părea greu de crezut, există, încă, afaceri demarate din dorinţa reală şi sinceră de a-i ajuta pe ceilalţi. Povestea din spatele centrului ShapeUp din Craiova este o dovadă grăitoare. Fondatoarea acestui centru a descoperit, cu ani în urmă, în centre din străinătate, aparate de ultimă generaţie care aduc beneficii extraordinare persoanelor care le folosesc. Aşa că s-a hotărât să creeze în oraşul său un loc similar, diferit de un salon de înfrumuseţare obişnuit, care să fie orientat către îngrijirea de sine şi sprijinirea, totodată, a persoanelor care necesită recuperare medicală.
ShapeUp este un centru destinat terapiilor corporale de remodelare şi tratamentelor faciale de înfrumuseţare cu aparate de ultimă generaţie, extrem de eficiente. Dar, în acelaşi timp, este şi un loc unde se pot face minuni în recuperarea medicală. Pe lângă tehnicile clasice de kinetoterapie utilizate, ShapeUp le oferă craiovenilor posibilitatea de a lucra cu aparate precum Huber Motion Lab şi Ultratone Futura Pro, care au o eficacitate dovedită atât ştiinţific, cât şi empiric, pe mii de pacienţi din întreaga lume. În plus, le oferă opţiunea de a se îngriji şi de a se trata într-un salon amenajat cu mult gust şi cu o echipă care îi întâmpină cu multă căldură.

Un centru orientat spre nevoile şi posibilităţile craiovenilor

Deşi un aparat-minune precum Huber Motion Lab este folosit în cele mai exclusiviste centre de recuperare medicală din Franţa, iar în România acest aparat mai există în doar două oraşe, la ShapeUp o şedinţă porneşte de la numai 25 de lei. Acest fapt îi poate contraria pe unii oameni, care pot considera că preţurile mici depreciază imaginea aparatelor. „Suntem conştienţi că Oltenia este o regiune cu probleme economice şi oamenii au posibilităţi financiare limitate. În ciuda faptului că centrul nostru oferă condiţii unice în Craiova, comparabile cu marile centre din Capitală, ne-am adaptat preţurile în funcţie de această realitate a zonei. Nu vrem ca grija faţă de propria persoană să fie un lux, aşa că încercăm să fim accesibili. Oamenii pot beneficia de aparatura de ultimă generaţie a centrului ShapeUp la cele mai mici preţuri de pe piaţă din acest moment“, a mărturisit managerul centrului.
Beneficiile terapiilor ShapeUp nu se opresc, însă, la nivelul unei aparaturi de înaltă performanţă. Ele sunt completate de latura umană, poate la fel de importantă aici, unde personalul este calificat şi, dincolo de toate, orientat către binele celorlalţi. Toţi cei patru angajaţi au studii în kinetoterapie şi, deşi sunt tineri, au deja câţiva ani de experienţă practică în domeniu, atât în ţară, cât şi în străinătate. Dar, mai mult decât atât, tinerii din echipa ShapeUp au în spate numeroase activităţi de voluntariat, sunt calzi şi dornici de a ajuta. „I-am trimis pe cei patru din echipă şi la cursuri de specializare, am urmărit să aibă experienţă în kinetoterapie, dar pentru noi a contat foarte mult şi experienţa lor ca voluntari, pentru că cei implicaţi în astfel de acţiuni au o înclinaţie specială către oameni şi către a face bine. E un lucru foarte important pentru noi“.

Aparate excepţionale pentru terapii medicale

Salonul are dotări de ultimă generaţie pentru remodelarea corporală, printre care şi un aparat unic în România, VacuPower, însă toate au şi beneficii pentru sănătate, precum stimularea circulaţiei sangvine, a drenajului limfatic, eliminarea toxinelor şi altele. Aşadar, serviciile de înfrumuseţare sunt, în acelaşi timp, şi terapii pentru o viaţă sănătoasă. Însă, dintre aparatele centrului, două sunt recunoscute la nivel internaţional pentru aplicabilitatea lor extraordinară în domeniul medical: Huber Motion Lab şi Ultratone Futura Pro. Cele două oferă multiple programe avansate pentru terapii medicale, antrenamente sportive şi terapii pentru recuperarea după naştere (postpartum).
„Avem clienţi care suferă de diverse afecţiuni, precum cifoză, scolioză, Parkinson, care se tratează cu succes la noi, dar şi cliente care se recuperează mult mai rapid graţie programelor postpartum oferite de aparatele de la ShapeUp“. Un exemplu concludent este cazul unui domn suferind de Parkinson, care este client fidel al centrului de un an. Acesta face şedinţe combinate de terapie cu Huber şi Ultratone de câteva ori pe săptămână şi este foarte mulţumit de rezultate, reuşind să ţină sub control afecţiunea cu ajutorul acestor aparate.
Huber Motion Lab poate fi folosit de oricine, nu are nici o contraindicaţie şi este extrem de eficient şi în procesul de recuperare a sportivilor accidentaţi, cu precădere în cazul problemelor legate de menisc sau ligamente. Există inclusiv programe pentru sportivi de performanţă, gândite în funcţie de caracteristicile unei anumite discipline şi grupele musculare angrenate.
„Aparatul este foarte complex şi se întâmplă deseori ca la primele şedinţe cei care îl folosesc să îl găsească dificil de manevrat, deoarece ne obligă să avem o poziţie corectă, pe care foarte mulţi oameni nu o mai au, în special cei care petrec foarte mult timp la birou. După câteva şedinţe, însă, te obişnuieşti cu el, iar efectele devin evidente“. Tocmai pentru că este foarte complex, clienţii ShapeUp sunt mereu asistaţi de unul dintre membrii echipei, care le corectează postura şi au grijă ca programele să fie parcurse până la final conform instrucţiunilor.
Alături de Huber Motion Lab, un aparat cu beneficii majore pentru sănătate este Ultratone Futura Pro, care dispune de un meniu complet cu protocoale terapeutice documentate şi este foarte eficient pentru terapiile legate de probleme de musculatură, tratamentele ortopedice, reabilitarea după accidente sportive sau chiar recuperarea dermică (a pielii) postoperatorie în cazul intervenţiilor chirurgicale cosmetice. Ultratone Futura Pro are toate soluţiile pentru tratamente corporale noninvazive.
Pentru sport, celor două aparate-minune li se adaugă şi PowerPlate, excelent pentru tonifiere, care antrenează 80% din muşchi într-un program de numai 30 de minute, echivalentul a două ore şi jumătate de sport. 

Adresa

Descoperiţi ShapeUp Center
Calea Bucureşti, nr. 9, Bl. U1, etaj 1
www.shapeupcenter.ro
Facebook: www.facebook.com/shapeUPlpg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS