15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean, în spatele gratiilor pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune

Doljean, în spatele gratiilor pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat, în comuna Coţofenii din Faţă din judeţul Dolj, pe Valentin Marin, de 48 de ani, din comună, suspectat de comiterea unei înşelăciuni. Potrivit poliţiştilor, la data de 24 februarie, doljeanul a indus în eroare un bărbat, folosindu-se de calitatea mincinoasă de angajat al unei societăţi comerciale din Craiova şi a solicitat şi primit suma de 1000 de lei, pentru cantitatea de 250 litri motorină, pe care trebuia să i-o predea ulterior.

În baza probatoriului administrat de poliţişti în cauză a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore. Ieri, Valentin Marin a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, unde procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sesizând instanţa de judecată, iar aceasta din urmă a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii lau introdus pe bărbat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, cercetările urmând a fi extinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS