9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi la scurt timp după ce au dat o spargere

Dolj: Prinşi la scurt timp după ce au dat o spargere

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, judeţul Dolj, au oprit pentru control un autoturism, aflat pe raza comuniei Galiciuica, condus de Gănescu Andrei, de 20 de ani, şi în care se mai aflau  şi Petrişor Marius,  de 24 de ani,  Pîrvu Florin, de 19 ani şi Vasile Bogdan, de 18 ani, toţi din comuna Bistreţ.
În urma controlului interiorului autoturismului, au fost găsite mai multe sticle de suc, pachete de ţigări diferite mărci şi o foarfecă tip „gură de lup”. De asemenea, asupra lui Vasile Bogdan a fost găsită şi suma de 60 lei.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bunurile respective, au fost sustrase în aceeaşi noapte din incinta unui magazin  din comuna Galiciuica, administrat de S. Alexandru.
Prejudiciul produs, aproximativ 550 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, prin exitinderea cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că tinerii sunt şi autorii unui furt din locuinţă comis în data de 17.03.2014, când, cei patru suspecţi au pătruns în locuinţa unui bărbat, ce deţine o locuinţă în comuna  Bistreţ, de unde au sustras două televizoare tip LCD, şi a unui DVD player.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS