16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident urmat de un incendiu pe DE 70

Accident urmat de un incendiu pe DE 70

\n

Cinci persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova vineri dimineaţă, fiind rănite în urma unui accident rutier produs pe DE 70, la intrare în comuna doljeană Răcarii de Sus.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Cristian Şerban, de 25 de ani, din localitatea Buftea, judeţul Ilfov, care conducea o autoutilitară Peugeot dinspre Craiova către Filiaşi, la intrarea în comuna Răcarii de Sus a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod. După impact, autovehiculul a fost proiectat într-un gard de beton şi a luat foc, incendiul fiind stins de pompierii doljeni. Şoferul şi cei cinci pasageri aflaţi în Peugeot au reuşit să iasă din maşină înainte de izbucnirea incendiului, iar în urma accidentului, pasagerii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova.
Este vorba de Dumitru Şerban, de 40 de ani, Marian Matarcă, de 21 de ani, Aurel Bâţă, de 23 de ani, toţi din Mogoşoaia, şi de Bogdan Dulcă, de 26 de ani, şi de Cristian Munteanu, de 26 de ani, ambii din Buftea.
După primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că accidentul în care au fost rănite cele cinci persoane s-a produs din cauza oboselii la volan. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au mai precizat că Şerban este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS