18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local A apărut un indicator rutier la intrarea dinspre Podari

A apărut un indicator rutier la intrarea dinspre Podari

După mai multe zile în care circulaţia tirurilor a fost îngreunată din cauza lucrărilor de reabilitare de pe strada Râului şi în urma incidentelor de la pasajul subteran, ieri a fost montat, la intrarea în Craiova, un indicator care îndrumă şoferii pe traseul potrivit. Acesta este valabil pentru cei care merg în direcţia Timişoara-Filiaşi şi a fost pus la intrarea în Bănie dinspre Podari, înainte de sensul giratoriu de pe bulevardul Nicolae Romanescu.
Reamintim că, duminică, un tir înmatriculat în Grecia a reuşit să ajungă în centrul Craiovei, unde a lovit limitatorul de înălţime de la intrarea în pasajul subteran. Şoferul a spus că intenţiona să meargă spre Timişoara, dar nefiind amplasat un indicator care să îl ajute să ocolească strada Râului, s-a văzut nevoit să conducă în zona centrală. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aproape 200 de cadre medicale, confirmate cu COVID-19 la...

Şase focare de coronavirus sunt active în...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.