22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmanet Stefany: Seriozitatea şi transparenţa sunt atuurile noastre

Amanet Stefany: Seriozitatea şi transparenţa sunt atuurile noastre

Casele de amanet au o întreagă istorie, datând încă din Antichitate. Istoricii spun că, în acea perioadă, în Grecia şi Roma amanetul a fost extrem de înfloritor, întrucât le oferea negustorilor posibilitatea de a-şi porni o mică afacere. A trecut timpul, au apărut o mulţime de instituţii care oferă ajutoare financiare, însă casele de amanet încă există şi sunt foarte populare. În Craiova, dovada constanţei în acest domeniu este Casa de Amanet Stefany, care are cea mai mare vechime pe piaţă, din 1996. Cum reuşeşte să se menţină pe piaţă această afacere, în ciuda instituţiilor bancare şi a perioadelor dificile ale economiei autohtone? Prin seriozitate şi servicii de încredere, spune Armando Trolese, administratorul Amanet Stefany. „Suntem, probabil, cea mai de încredere casă de amanet din Craiova. Oferim siguranţă clienţilor noştri, iar condiţiile de amanetare sunt cât se poate de transparente“. Apoi, marele avantaj al unei case de amanet în lupta cu o instituţie bancară este evitarea birocraţiei.
Pentru calitatea serviciilor Casei de Amanet Stefany stau mărturie clienţii înşişi. Foarte mulţi dintre cei care trec pragul casei de amanet revin şi se transformă în clienţi fideli deoarece sunt mulţumiţi de servicii. Există chiar şi clienţi menţinuţi încă de la deschiderea afacerii, iar cheia acestui succes este stabilitatea, completată de tradiţie. Casa de Amanet Stefany a rămas, de-a lungul timpului, loială valorilor cu care a pornit la drum: responsabilitate, calitate şi încredere. Acestora li se adaugă alt aspect important: confidenţialitatea informaţiilor. „În ultima vreme, în Craiova s-au deschis foarte multe case de amanet, numai că acestea nu supravieţuiesc pe piaţă. Nu au capitalul social care să le poată susţine, deseori clienţii sunt amânaţi din lipsă de lichidităţi. Este esenţial să nu amâni clientul, să îi oferi împrumutul rapid“.
Una dintre principalele probleme cu care se confruntă o casă de amanet este concurenţa neloială. Mulţi dintre concurenţii de pe piaţă schimbă comisioanele din mers şi nu inspiră încredere, însă, astfel că mulţi dintre clienţi ajung, în cele din urmă, la Amanet Stefany.
Casa de amanet Stefany a ajuns cu timpul să se extindă şi să fie cunoscută şi în localităţi de lângă Craiova. Renumele său este o adevărată carte de vizită, iar recomandările clienţilor reprezintă garanţia unor servicii de încredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS