17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a aruncat în gol de la etajul nouă al Spitalului de Urgenţă

S-a aruncat în gol de la etajul nouă al Spitalului de Urgenţă

http://www.youtube.com/watch?v=EQ0Unxithg8

O femeie de 45 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa ieri, după ce s-a aruncat în gol de la etajul nouă al Spitalului de Urgenţă Craiova, de la o fereastră a Clinicii de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice. Personalul medical a încercat să o salveze pe femeie, însă nu a reuşit.
Ieri, în jurul orei 13.10, o femeie a intrat în Clinica de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, aflată la etajul nouă al Spitalului de Urgenţă Craiova, iar după câteva minute s-a aruncat pe fereastra băii personalului medical.  
Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, femeia a fost observată de o asistentă când a intrat în baia personalului şi s-a dus să îi spună că nu poate intra acolo. Când a deschis uşa băii, a văzut-o pe femeie încercând să sară pe fereastră şi a reuşit să o prindă de o mână.
„Când asistenta a intrat în baie, persoana respectivă era în dreptul ferestrei şi spunea că vrea să se arunce. Asistenta a încercat să o ţină şi a strigat după ajutor, moment în care a venit o altă asistentă şi un doctor, însă femeia deja reuşise să treacă perste pervaz şi atârna în afară. Atunci s-a smucit, a ieşit din haina de care o ţinea medicul şi asistentele şi a căzut. În prezent, nu ştim care era motivul pentru care era în spital şi cum a intrat. O să stabilim aceste lucruri după ce vom face o anchetă şi după ce poliţiştii vor încheia cercetările“, a declarat pentru GdS Bogdan Fănuţă, managerul Spitalului de Urgenţă Craiova.
Ulterior, conducerea unităţii medicale a stabilit că femeia, care a fost identificată de poliţiştii sosiţi la faţa locului ca fiind Jana Stan, de 45 de ani, din Craiova, nu era în evidenţele Clinicii de Diabet.
După ce a căzut, medicii au încercat să o resusciteze, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa. Ieri, cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 2, care urmează să stabilească motivul pentru care femeia a decis să-şi pună capăt zilelor. „Am fost sesizaţi în jurul orei 13.20, despre faptul că de la etajul nouă al Spitalului de Urgenţă Craiova s-a aruncat o persoană, care a fost identificată ca fiind o femeie de 45 de ani, din Craiova. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care şi-a pierdut viaţa femeia“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Asistenta care a încercat să o prindă pe Jana Stan a suferit o entorsă şi mai multe contuzii la mâna cu care a ţinut-o pe femeie şi a primt îngrijiri medicale de la medicii Clinici de Ortopedie a Spitalului de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS