22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalONCO-LIFE CENTER CRAIOVA - Profesionalism, respect şi servicii medicale la standarde europene pentru pacienţii oncologici

ONCO-LIFE CENTER CRAIOVA – Profesionalism, respect şi servicii medicale la standarde europene pentru pacienţii oncologici

Onco-Life este un centru medical privat de spitalizare de zi în profil oncologie medicală.
În specialitatea oncologie medicală, serviciile de spitalizare de zi reprezintă o alternativă eficientă pentru degrevarea unităţilor spitaliceşti cu internare continuă, creând în acelaşi timp un confort fizic şi psihic pacienţilor supuşi stresului curelor de citostatice, mai ales pentru cei din Craiova şi localităţile limitrofe, care pot petrece noaptea la domiciliu.
Onco-Life Center funcţionează în program de 12 ore/zi, în contract cu CAS Dolj şi oferă servicii medicale GRATUITE, la standarde ridicate, în specialităţile:

ONCOLOGIE MEDICALĂ:
– consult şi tratament oncologic ambulator şi spitalizare de zi;
– examene de bilanţ (analize de laborator, EKG, ecografii);
– analize de laborator necesare administrării tratamentului, prin colaborare cu două laboratoare din Craiova;
– programări la investigaţii imagistice de înaltă performanţă (RMN, CT, mamografii) prin contracte de colaborare cu centre de imagistică din Craiova.

Subliniem că serviciile enumerate sunt gratuite, oferite cu maximum de promptitudine şi profesionalism pacienţilor din evidenţa unităţii de către personal medical calificat, cu experienţă în specialitate:
Dr. BENA SANDRA – LIANA – medic primar oncologie medicală, doctor în medicină;
Asistenţi medicali principali cu vechime în clinici de oncologie.
Pe lângă sprijinul medical de specialitate acordat bolnavilor de cancer, sprijinul moral şi respectul faţă de pacient sunt esenţiale pentru personalul unităţii, Onco-Life Center fiind locul unde profesionalismul şi promptitudinea sunt combinate cu înţelegerea şi empatia faţă de problemele pacientului.

HEMATOLOGIE:
– consult de specialitate: afecţiuni onco-hematologice (leucemii, limfoame), anemii, anomalii de coagulare (inclusiv la gravide) etc.;
– tratament ambulatoriu de specialitate.
Asistenţa medicală este asigurată de Dr. DUŢĂ DORIANA – medic primar hematologie, doctor în medicină.

În afara contractului cu CAS Dolj, unitatea oferă servicii de MEDICINĂ INTERNĂ ŞI GASTROENTEROLOGIE:
– consult de specialitate;
– tratament ambulatoriu de specialitate;
– electrocardiografii;
– ecografii doppler color şi sonoelastografii.
Dr. PRIŢULESCU CHRISTINA – medic primar medicină internă, medic specialist gastroenterologie; competenţe: ecografie generală, ecografie vasculară.
Începând cu luna aprilie, centrul va beneficia de tehnologia avansată a unui ecograf Hitachi de ultimă generaţie, fabricat în Japonia, cu modul doppler color şi cu sonoelastografie în timp real. Aceasta va permite detectarea precoce de la dimensiuni milimetrice a formaţiunilor tumorale, caracterizarea precisă a naturii acestora şi monitorizarea lor, din punct de vedere al evoluţiei, sub tratament.
Pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice, dispensarizaţi în unitatea noastră, ecografiile sunt gratuite, în cadrul examinărilor de bilanţ şi cu tarif redus la cerere.
Pentru pacienţii care nu se află în evidenţa centrului nostru, dar ne solicită serviciile, efectuăm ecografii de înaltă calitate la tarife accesibile.

Climatul şi suportul psihologic sunt foarte importante pentru pacientul oncologic. De aceea, echipa Onco-Life pune accent pe crearea unei legături de încredere şi apropiere cu pacientul, încurajările, zâmbetele şi sfaturile fiind „parte din tratament“.

Ne găsiţi pe Calea Bucureşti nr. 6 (Complex Unirea), telefon 0351 466 859, www.onco-life.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS