22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAchiziţii de produse din carne şi carne de peste 13 milioane de lei

Achiziţii de produse din carne şi carne de peste 13 milioane de lei

Conform unui studiu făcut recent de specialiştii de la licitatia.ro, în primele două luni ale anului 2014 au fost anunţate 33 de licitaţii de achiziţii publice de carne şi produse din carne de porc, vită şi pui. Valoarea estimată a celor 33 de licitaţii este de 13.140.000 de lei.
Printre organizatorii licitaţiilor putem enumera: Direcţia Generală de Asistenţă Socială, universităţile, unităţile militare, penitenciarele şi spitalele.

Autorităţile publice preferă carnea de pasăre

Conform studiului realizat de licitatia.ro, 54% din carnea şi produsele de carne achiziţionate sunt de pasăre, 40% de porc şi doar 6% de vacă. Cantitatea totală de carne şi produse din carne cerută de autorităţile contractante în primele două luni este de aproximativ 800.000 kg.
Lista completă cu licitaţii din domeniul produselor din carne şi alte produse alimentare o puteţi consulta la adresa: http://www.licitatia.ro/licitatii-publice-ro/licitatii-produse-alimentare-3.html
Cea mai mare cerere de produse din carne a fost lansată de autorităţile publice din Iaşi, Bucureşti, Cluj şi Constanţa.
Autorităţile publice din judeţul Iaşi au anunţat licitaţii de achiziţii carne şi produse din carne în valoare de patru milioane de lei,  fiind urmate de Bucureşti, cu contracte estimate la 2,5 milioane de lei, Constanţa şi Cluj, cu câte 1,5 şi respectiv 1,4 milioane de lei.
Licitatia.ro este lider în domeniul monitorizării licitaţiilor publice din România!Licitatia.ro este site-ul tău de licitaţii publice!
Zilnic monitorizăm toate Licitaţiile Publice din România şi trimitem abonaţilor noştri alerte personalizate pe e-mail cu licitaţiile din domeniul lor de activitate.
Licitatia.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS