13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGuvernul a numit un nou prefect în judeţul Vâlcea

Guvernul a numit un nou prefect în judeţul Vâlcea

Guvernul a numit noi prefecţi în judeţele Vâlcea, Constanţa, Bacău şi Teleorman, printr-un set de hotărâri aprobate în şedinţa de ieri, informează Mediafax.ro. La Vâlcea a fost retras din funcţie Mircea Nadolu, în locul său la Prefectură fiind numit temporar, prin detaşare, actualul subprefect, Dumitru Cornoiu. În acelaşi fel au fost numiţi la conducerea prefecturii actualuii subprefecţi Radu Volcinschi (Constanţa), Constantin Pocovnicu (Bacău) şi Carmen Daniela Dan (Teleorman).

Prin alte hotărâri au fost retraşi din funcţie prefecţii George Lazăr (Neamţ), Şerban Claudiu (Bacău) şi au fost numiţi ca subprefecţi Miu Ciobanu (Caraş-Severin) şi Iuliana Constantinescu (Galaţi). Tot în şedinţa de miercuri au fost semnate hotărârile de încetare a detaşării pentru subprefecţii Ioan Paulescu (Caraş-Severin) şi Gabriel Panaitescu (Galaţi).

Prefect nou şi în Olt

Potrivit cotidianului Gazeta Nouă, subprefectul Emil Marinescu va deveni prefectul judeţului Olt, oficializarea numirii urmând să fie făcută în aceste zile, după ce prefectul Cătălin Rotea a fost revocat din funcţie, în urma unei hotărâri de guvern care a vizat toţi prefecţii susţinuţi de Partidul Naţional Liberal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS