28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean dat în urmărire generală, identificat de jandarmii mehedinţeni

Craiovean dat în urmărire generală, identificat de jandarmii mehedinţeni

Un craiovean care era dat în urmărire generală a fost identificat la începutul acestei săptămâni de jandarmi în municipiul Drobeta Turnu Severin. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, o patrulă de jandarmerie care acţiona în cadrul dispozitivului de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, a identificat în zona străzii Walter Mărăcineanu,  un bărbat care la vederea  jandarmilor şi-a schimbat direcţia de deplasare cu intenţia de a-şi pierde urma. Comportamentul tânărului a trezit suspiciuni agenţilor care au procedat la urmărirea, interceptarea şi legitimarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit faptul că pe numele bărbatului de 23 ani,  cu domiciliul în  municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost emis de către Judecătoria Craiova un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o cauză de natură penală.

Jandarmii au întocmit un proces verbal de depistare, în baza căruia persoana a fost predată organelor de poliţie, în vederea dispunerii măsurilor legale. În urma cercetărilor efectuate de către IPJ Mehedinţi, s-a constatat faptul că doljeanul  era dat în urmărire, pe numele acestuia fiind emis de către statul român încă din anul 2013, un  mandat european de arestare prin care s-a dispus pedeapsa cu închisoarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS