12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Accident cu un mort şi opt răniţi pe E 574

Olt: Accident cu un mort şi opt răniţi pe E 574

\n

O persoană a decedat şi alte opt au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut ieri, în jurul orei 17.30, pe Drumul Național 65/ E 574, între comuna Găneasa și Pădurea Saru, în judeţul Olt.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Cele două autoturisme implicate în accident, înmatriculate în Vâlcea și Dolj, au fost găsite unul pe carosabil, iar celălalt în afara carosabilului. În autoturismul înmatriculat în Dolj, salvatorii au găsit cinci persoane, un bărbat, Alin P., pasager pe bancheta din spate, din păcate, decedat în urma impactului, două persoane încarcerate și două persoane în afara autoturismului.

Șoferul autovehiculului, Cosmin R., a fost extras dintre fiarele contorsionate ale mașinii, conștient, prezentând suspiciune de fractură la membrul inferior drept, dureri la cap și torace. Cea de-a două persoană încarcerată, Daniel P., pasager pe scaunul din dreapta-față, a fost scos de pompieri din mașina avariată și preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism membru inferior stâng și epistaxis. Cei doi bărbați au fost transportați la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au ajuns și celelalte două persoane din autoturism, Marius M., cu traumatism toracic și dureri în zona lombară și Paul C., cu suspiciune de fractură de femur și traumatism în regiunea lombară. Cele patru persoane aflate în autoturismul înmatriculat în Vâlcea, toate de sex masculin, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, au fost rănite ușor și transportate de echipajele SMURD și SJA la UPU Slatina. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului în zona unde s-a produs accidentul.    
  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS