Acasă Local Actorul craiovean Valer Dellakeza, nominalizat la Premiile UNITER 2014

Actorul craiovean Valer Dellakeza, nominalizat la Premiile UNITER 2014

-

Actorul naţionalului craiovean Valer Dellakeza a fost nominalizat pentru premiile Galei UNITER 2014 la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”. Nominalizarea a fost făcută pentru rolul Tót din spectacolul „Familia Tót” pus în scenă de regizorul Bocsárdi Laszló la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. La această categorie au mai fost nominalizaţi Zsolt Bogdán pentru rolul Charles Paumelle din spectacolul „Victor sau Copiii la putere”, al Teatrului Maghiar de Stat Cluj şi Tibor Pálffy pentru rolul Claudius din spectacolul „Hamlet” al Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe.

Valer Dellakeza a primit până acum de două ori distincţii din partea UNITER. În aprilie 2000, el a primit Premiul pentru cel mai bun actor al stagiunii 1999-2000, pentru rolul Truffaldino din piesa „Slugă la doi stăpâni”, iar în 2012 Valer Dellakeza a fost distins cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

O procuroare a încasat diurne necuvenite de aproape 33.00 de lei

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Otilia Iolanda Isac (fostă Micloșină), a fost dată în judecată de Administrația Națională a Rezervelor...