21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdolescentă de 16 ani, în comă

Adolescentă de 16 ani, în comă

O adolescentă, de 16 ani, se zbate între viaţă şi moarte în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc ieri la ieşire din Drobeta Turnu Severin. Accidentul s-a produs din neatenţia unui şofer începător, care a pătruns pe contrasens când a încercat să schimbe sensul de mers. Pasagerul din dreapta faţă a decedat pe loc, iar alte şase persoane au fost rănite.
În comă, la spital, cu traumatisme craniene acute închise, este o adolescentă de 16 ani. Celelalte victime, între care şi şoferul începător, au multiple fracturi, dar sunt în afara oricărui pericol.
„Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin s-a deplasat la locul producerii accidentului cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru salvarea a şase persoane surprinse în două autoturisme şi descarcerarea unei persoane decedate. Celor şase persoane cu afecţiuni medicale, dintre care una în stare foarte gravă, li s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă de către echipajul SMURD şi echipajele SAJ Mehedinţi. Persoanele au fost transportate de către echipajele medicale la UPU Drobeta Turnu Severin“, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta“.
Pompierii au intervenit cu autospeciala cu apă şi spumă pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la autoturismele grav avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS