13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Cei cinci voluntari au venit din nou în sprijinul oamenilor străzii

Craiova: Cei cinci voluntari au venit din nou în sprijinul oamenilor străzii

\n

Cinci tineri din Craiova, printre care și un olandez care trăieşte de ceva timp la noi în oraş, au ajutat în această seară persoanele fără adăpost din oraş. Gara Craiova a fost locul în care voluntarii au adus mâncare şi haine pentru oamenii care trăiesc pe străzile Craiovei. Datorită acestora zeci de oameni nevoiaşi au primit o farfurie cu mâncare caldă şi haine, care să îi ajute să depăşească frigul de afară. Printre voluntari s-a numărat şi un frizer, de care oamenii străzii aveau foarte mare nevoie.

Trei dintre voluntari sunt medici, unul este asistent medical, iar cel de-al cincilea este inginer IT. Ei au făcut echipă pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește situația oamenilor fără adăpost, care trebuie ajutaţi să se integreze în comunitate. Acestă iniţiativă vine după ce cei cinci tineri au oferit o mână de ajutor şi acum două săptămâni acestor oameni.

Tinerii sunt decişi să continue acţiunile de ajutorare, iar următoarea iniţiativă de acest gen este programată pentru 28 februarie. Voluntarii au precizat faptul că, în cazul în care există craioveni care vor să se alăture iniţiativei, sunt bineveniți. Inițiatorii campaniei pot fi contactați prin intermediul redacției Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS