24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Patru accidente pe pârtia de schi de la Vidra, în numai 24 de ore

Vâlcea: Patru accidente pe pârtia de schi de la Vidra, în numai 24 de ore

Patru accidente au avut loc ieri şi astăzi pe pârtia de schi de la Vidra (Vâlcea). Potrivit site-ului eurovalcea.ro, jandarmii vâlceni au fost solicitaţi ieri să participe la o acţiune de salvare a unui bărbat căzut pe pârtie în zona primului platou de pe pârtia de schi Vidra.

Jandarmii împreună cu salvamontişti au intervenit pentru recuperarea lui T. Alexandrescu, de 55 de ani, din Sibiu pe care l-au coborât pe targă până la baza pârtiei unde i-au acordat măsurile de prim ajutor. Bărbatul şi-a dislocat umărul, fapt ce l-a pus în imposibilitatea de a mai coborî pe schiuri. După acordarea măsurilor de prim ajutor bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din oraşul Brezoi pentru investigaţii medicale şi tratament.

Azi, salvamontiştii au mai intervenit în sprijinul a trei turişti accidentaţi pe pârtia de schi (unul cu entorsă şi ceilalţi cu două contuzii uşoare) cărora le-au acordat măsuri de prim ajutor şi pe care i-au coborât la baza pârtiei pentru a le înlesni deplasarea spre unităţi spitaliceşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS