9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Apel respins pentru medicul ginecolog Khalil Barham

Dolj: Apel respins pentru medicul ginecolog Khalil Barham

Curtea de Apel Craiova a hotărât în această seară să respingă ca nefondat apelul formulat de Khalil Barham, medic ginecolog al Spitalului Orăşenesc Segarcea, condamnat la trei ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de luare de mită. Medicul Khalil Barham a fost prins în flagrant pe 22 martie 2012, în urma unei acţiuni a ofiţerilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj. Flagrantul a fost organizat de ofiţerii anticorupţie după ce o pacientă a doctorului s-a plâns că acesta i-a cerut 1.000 de lei pentru o cezariană. Ulterior, după ce mai multe paciente ale medicului i-au denunţat obiceiul de a primi mită, pe 30 mai 2012 inculpatul a fost trimis în judecată pentru comiterea a şase infracţiuni de luare de mită.

Pe 30 mai, anul trecut, la un an de la trimiterea în judecată, Tribunalul Dolj l-a găsit vinovat şi l-a condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită, pedeapsă la care a fost adăugat un spor de şase luni.

Doctorul Khalil Barham a facut apel împotriva sentinţei date de Tribunalul Dolj, care i-a fost respins însă astăzi de magistraţii Curţii de Apel Craiova. Sentinţa instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS