23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Fonduri europene de 4 milioane de euro pentru 45 de localităţi din judeţ

Dolj: Fonduri europene de 4 milioane de euro pentru 45 de localităţi din judeţ

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat că instituția a obținut o nouă finanțare din fonduri europene, pentru trei proiecte cu o valoare cumulată de peste 4 milioane de euro, care vizează creșterea eficienței în activitatea primăriilor, în special a gestionării registrelor agricole, prin informatizare.
Potrivit președintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, lista beneficiarilor cuprinde 45 de localități din județ, ale căror administrații locale vor fi incluse într-un sistem integrat, urmând să fie dotate cu aparatura și programele informatice necesare.  
Cele trei proiecte, având CJ Dolj în calitate de lider, în parteneriat cu un număr total de 45 de unități administrativ-teritoriale din județ, vor beneficia de finanțare în cadrul Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice și au prevăzută o durată de implementare de 18 luni. Cumulat, valoarea totală se ridică la 20,2 milioane de lei, inclusiv TVA, sumă din care 19,7 milioane de lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS