15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAngajaţii Primăriei Craiova lucrează la lărgirea arterelor de circulaţie

Angajaţii Primăriei Craiova lucrează la lărgirea arterelor de circulaţie

Primăria Craiova a anunţat îrintr-un comunicat de presă că în prezent se lucrează la lărgirea arterelor de circulaţie şi s-a intrat în toate micile artere din cartiere şi zonele periferice. Tot de astăzi s-a demarat acţiunea de încărcare a zăpezii şi transportarea în afara municipiului, la cele două puncte de descărcare autorizate, în vecinătatea rampei ecologice de la Mofleni.  
Executivul Primăriei municipiului Craiova revine cu rugămintea, către toţi cetăţenii să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu. În caz contrar, autoturismele vor fi ridicate şi se vor aplica sancţiuni.
Totodată, conform HCL 319/2009, modificată şi completată prin HCL 279/2011 „neîndepărtarea imediată a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a curţilor acestora deţinute sub orice fel de titlu, precum şi neînlăturarea sloiurilor de gheaţă (ţurţuri) se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500-1500 ron pentru persoanele fizice, şi 1.000 – 2.500 ron pentru persoanele juridice”.
Funcţionarii din cadrul Direcţiei Administraţie Publică şi Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Craiova au sprijinit opt persoane fără adăpost, asigurându-le cazare şi hrană în locaţia amenajată pentru situaţii de urgenţă de către Primăria Municipiului Craiova, în cadrul Filarmonicii Oltenia. Alte cinci persoane au fost cazate la centrul social „Sfântul Vasile” pentru persoane fără adăpost, situat în str. Râului nr. 42 B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS