22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Prefectura a stabilit un set de responsabilităţi pentru serviciile publice deconcentrate

Olt: Prefectura a stabilit un set de responsabilităţi pentru serviciile publice deconcentrate

Prefectul Judeţului Olt a emis astăzi un ordin prin care a fost stabilit un set de responsabilităţi pentru serviciile publice deconcentrate din judeţ, în vederea conducerii unitare, eficiente şi armonizate a acestor structuri, a anunţat instituţia printr-un comunicat. Astfel, conducătorii serviciilor deconcentrate vor avea obligaţia de a transmite lunar Prefecturii Olt sinteza activităţii, conform obiectivelor din Programul de Guvernare, vor prezenta graficul controalelor tematice şi vor comunica problemele cu care se confruntă în desfăşurarea acţiunilor prevăzute în programele proprii.

De asemenea, vor fi comunicate toate deplasările şefilor serviciilor deconcentrate şi ale înlocuitorilor acestora, precum şi vizitele oficiale efectuate la instituţiile din judeţ de către reprezentanţi ai ministerelor, Guvernului şi delegaţi din străinătate.

Totodată, pentru cunoaşterea eventualelor probleme cu care se confruntă autorităţile administraţiei publice locale în relaţia cu serviciile publice deconcentrate, prefectul judeţului Olt a solicitat punctul de vedere al primarilor referitor la colaborarea cu aceste instituţii. Termenul de răspuns a fost stabilit pentru data de 15 ianuarie 2014 urmând ca, în baza celor transmise de către reprezentanţii comunităţilor locale şi a analizei fiecărui caz în parte,  să fie identificate soluţii de remediere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS