13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bărbat găsit decedat în apartament, iar mama sa în comă

Mehedinţi: Bărbat găsit decedat în apartament, iar mama sa în comă

Un bărbat, de 65 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost găsit aseară mort, iar mama sa, de 84 de ani, era în comă lângă trupul acestuia. Aceasta a fost imaginea pe care au găsit-o pompierii mehedinţeni care au fost alertaţi de o rudă a victimelor, care a anunţat prin 112 că fratele şi mama sa nu mai răspund la telefon. Bărbatul suferea de o semipareză, iar bătrâna era bolnavă.
Pompierii au ajuns imediat la faţa locului, la adresa indicată: un apartament situat pe strada Decebal numărul 38, din Drobeta Turnu Severin, blocul P1, etajul II. Forţele de intervenţie au escaladat cu ajutorul unei scări blocul, au intrat pe geam în apartament şi au constatat că un bărbat şi o femeie erau căzuţi pe podea.
Ulterior au aflat că bărbatul este decedat, iar femeia era în stare de inconştienţă, aceasta fiind predată în comă echipajului din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi ulterior transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Trupul bărbatului a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală din Drobeta Turnu Severin pentru stabilirea cauzelor decesului. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările, care au dus la deces şi motivul pentru care bătrâna a intrat în comă.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS