17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA rămas pe drumuri după ce casa i-a fost mistuită de flăcări

A rămas pe drumuri după ce casa i-a fost mistuită de flăcări

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Mehedinţi, a rămas pe drumuri, după ce ieri după- amiază locuinţa i-a fost mistuită de flăcări. Bărbatul locuia de ceva vreme singur, pentru că soţia sa, care este pictoriţă, a plecat să organizeze o expoziţie, iar fiica este profesoară la oraş.
Incendiul de proporţii a avut loc în localitatea Ştefan Odobleja din judeţul Mehedinţi şi s-a declanşat în momentul în care proprietarul casei a vrut să aprindă focul în soba de teracotă şi a aruncat diluant pe lemne.
„A fost pericol de explozie, deoarece în locuinţă se aflau două butelii, însă le-am scos. Din păcate, flăcările se manifestau cu putere şi nu s-a mai salvat mare lucru. Cauza este în curs de stabilire“, a spus unul dintre pompierii aflaţi la intervenţie.
Pompierii de la ISU Drobeta au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, însă nu au mai reuşit să salveze decât o parte din locuinţă. Bărbatul a recunoscut că a vrut să aprindă focul cu diluant.
„Am vrut să aprind focul, am pus lemne şi am dat foc, nu s-a aprins bine şi când am vrut să mai pun o dată diluant a venit focul pe mine, a căzut pe jos şi s-a aprins tot“, a povestit speriat bărbatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS